tiistai 13. elokuuta 2013

Verhot solmussa

Meidän makkari on tuolla yläkerrassa. Kesän kuumimpina päivinä huone lämpenee parhaillaan +27 asteeseen, joten melko lämmintä on. Heti ensimmäisenä vähänkään viileämpänä päivänä päätin pestä ikkunat ja vaihtaa verhot makkariin. Ihan vaan senkin vuoksi, että samalla saa suuret ikkunat auki ja huone viilenee nopeasti.
   Verhojen kanssa tuli pieniä teknisiä ongelmia. Verhot on tuollaista oikein ohutta kangasta, jotka kyllä laskeutuu ihan mukavasti, mutta verhot vaan oli turhan pitkät yläkerran ikkunaan. Noh, verhot laskeutu kauniisti lattialle ja olivat mukavannäköisesti lattialla. Kaikki hyvin, kunnes hinasin yöpöydät paikoilleen. Verhot lytyssä seinän ja yöpöydän välissä lattialla. Näky lähinnä sellainen, kuin sinne väliin olisi jäänyt valkoinen T-paita myttyyn....
   Jotain piti keksiä, joten tein verhoihin solmut. Eipä tarvinnut vaihtaa verhoja uudelleen, eivätkä osu enää maahan. Ihan kivan näköinen, kait. Mietin vielä.





Seuraaana niinkin tavallisia asioita kuin ruokakaupassa käyntiä, ruoan tekemistä ja sen jälkeen vieä iltavuoroon töihin. Onneks vain yhden työvuoron verran taas töitä, huomenna jo vapaapäivä! =)


~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti