maanantai 12. elokuuta 2013

Tämä on vielä kesää!

Täytyy olla. Eilinen oli kyllä niin hieno päivä. Aurinko paistoi ja reilu parikymmentä lämmintä. Päivä meni ruokailuja myöden ulkosalla. Kaikenlaista pientä tekemistä omalla pihalla. Herra J askarteli takaterassilla, tarkoituksena olisi uusia sinnekin koko terassi, kun etuterassikin on nyt uudenuutukainen. Tällä hetkellä työn alla pikkiriikkien ulkovarasto, jonne olisi tarkoitus saada kaikki kesätarvikkeet. Haravat, kukkkaruukut jne.  Nyt meillä on grilli tuossa etuterassilla, mutta ajatuksena olisi tehdä takaterassi sellaiseksi, että sinne sopisi pitkä ruokapöytä ja grillijutut. Etuterassi olisi sitte enemmän vain oleskelua varten, eikä grilli olisi ensimmäisenä oven vieressä vastassa kun joku tulee kylään. Mutta näillä mennään nyt tämä kesä, ehkä ensi kesänä ruokailut hoidetaan piilossa talon takana... =)



 Kesäkukkiakaan ei ole kuin muutama, tilanpuutteen vuoksi, mutta josko ensi kesälle niitä saisi myös tuonne takaterassille muutamia..... Joinakin vuosina kukkia on kyllä ollut ihan liikaa, kun talossa on ollut ikkunalaudatkin ulkopuolella täynnä kukkia, samoin terasseilla on ollut vaikka ja minkälaisia kesäkukkaistutuksia. Nyt ei ole mopo karannut. On vain muutama, tarkoin valittu, hyvin hoidettu yksilö. Paljon parempi. Tähän täytyy pyrkiä ensi vuonnakin... =)






Noh, tuota iloa kesti tasan päivän. Tänään on jo taas harmaata, pilvistä ja kosteaa, ei kuitenkaan vesisadetta, vielä. Joten tyydytään näihin kuviin tänään.

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti