lauantai 17. elokuuta 2013

Syksyn tunnelmointia

Kyllä se vaan on hyväksyttävä, syksy tulee... Toisaalta tulee aina sellanen haikea olo, kun huomaa että kesä on lopuillaan, mutta onhan se syksykin mukavaa aikaa. Musta tuntuu että oon toukokuusta asti asunut ulkona, hyvin usein ruokailutkin on hoidettu salaatinteon jälkeen ulkona grillaillen.  Nyt kun onkin päiviä jolloin sataa koko ajan vettä, onkin ihan mukava alkaa suunnittelemaan kaikenlaista sisäaskaretta, joita ei vain yksinkertaisesti malta tehdä kun ulkona on lämmin ja paistaa aurinko.
   Niin ja ne  kynttilät, tarviiko edes aloittaa niistä. Pimeiden iltojen myötä kynttilöitä ja tuikkuja alkaa pikkuhiljaa ilmestyä vähän joka puolelle.. Tämä kynttiläkausi aloitettiin Turkin tuliaisten merkeissä. Kiitokset herra J:n äidille kauniista tuikkukiposta. Ja pakkohan tuota oli kokeilla illan hämärtyessä! =)


 


Nyt kuitenkin aamukahvit ja vapaapäivän laiskan aamun viettoa.

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kestää kynttilöitä :D. Oli ihan pakko ostaa, kun joka aamiaisaamu osui tien toisella puolella olevan puodin hyllyltä silmiini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vain, hyvin on kestänyt! Ajatteli laittaa vielä valkoista soraa pohjalle, nii ei pääse pohjakaan kuumenemaan liikaa. =)

      Poista