torstai 8. elokuuta 2013

New England Style

Jotenki mua on viime aikoina houkutellut kovasti tuollainen perus New England -tyylinen sisustussuuntaus. Raikasta puhtaan valkoista, harmaata, beigeä, puuta ja sinistä (?!?!?!) Jep. Vielä vähän aikaa sitten en voinut sietää sinistä, mutta nyt se tuntuu oikeastaan tosi raikkaalta väriltä. Ei siis koko huonetta siniseksi, vaan joku pieni juttu kaiken valkoisen joukkoon.
   Luulen kuitenkin, että tämäntyyppisiä kuvia kun vasta Pinterestissä katselin, aika suuri syy tällaisesta sisustuksesta pitämisestä johtuu tunnelmasta. Ajattelehan iso vaalea puutalo Uuden Englannnin alueella, koko talon kiertävä suuri terassi, valkoiset kansituolit, aurinko ja lämpö, heti terassin edestä aukeava maisema hiekkarannalle ja Atlantille. Ei huono.



Makkarista on nimittäin löytynyt jo koko kesän ajan sinistä matoissa. Ja eihän tuo nyt vielä yksin tee koko sisustusta, mutta syy siihen miksi ihmeessä ihminen joka ei aiemmin voinut sietää sinistä, yhtäkkiä pitääkin siitä, liittyy siis tuohon mielikuvaan raikkaasta, lämpöisestä ja tuulisesta kesäpäivästä Amerikassa.

Kummallinen on ihmisen mieli.. =)

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti