perjantai 12. syyskuuta 2014

Asiaa silitysraudasta =)

Näin perjantain kunniaksi päätin kirjoittaa niinkin jännittävästä aiheesta kuin silitysrauta. =)
Muutama päivä sitten kaivoin silitysraudan pitkästä aikaa esiin. (Silitettävien vaatteiden pino alkoi olla jo huolestuttavan korkea). Siinä silittäessä ihmettelin, mikä kumma tuntuu oikean käden ranteen yläpuolella, ihan kuin pieni sähköisku. Samalla huomasin, että silitysraudan johto oli vääntynyt ihan mutkalle siitä  kohdasta ja johdot paistoivat mukavasti läpi. Eikä vain johdot, vaan johtojen päällä oleva suoja oli myös murtunut niin, että tuosta kohdasta näki ihan selvästi johdon sisälle! Jep, turvallista puuhaa siis. Harmi sinänsä, sillä silitysrauta oli muuten melko hyvässä kunnossa, pohjakin kuin peili, huolimatta pian kymmenen vuoden iästä...
   Eipä auttanut kuin lähteä kaupoille seuraavana päivänä. Päädyin OBH Nordican mustaan silitysrautaan, punaisella johdolla! Tuo on hieman painavampi kuin vanha silitysrauta, muttei sitä juuri huomaa silittäessä. Muutoin aika samanlainen kuin vanha. Paitsi väri. Mustapunainen. Ei ihan tyypillinen ihmiselle, jolla kaikki on valkoista.. =) Vaihtelu virkistää..


Seuraavana pyykit narulle, kana uunista ja salaatin tekoon. Illalla olisi tarkoitus suunnata kaupunkiin kauppojen yöhön. Kokkolassa vietetään toisen kerran (?)  kaupan ja kulttuurin yötä tänään, jolloin kaupungilla on kaikenlaista ohjelmaa ja kaupat ovat auki klo 23 saakka.  Muutamassa kaupassa ajattelin käydä pyörähtämässä, mutta suurin syy osallistumiseen taitaa olla se tunnelma, kun joka puolella on paljon ihmisiä, on hämärää ja kohtalaisen lämmintäkin vielä..

Siispä, mukavaa perjantaita!

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti