keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Päivän tärkein

Yövuorosta selvitty kunnialla, tai ainakin jotenkuten.. Ja ihan sen vuoksi, että ulkona on harmaata, pimeää, märkää, vesisateista ja muutenkin aika ikävän näköistä, sytyttelin aamulla muutaman kynttilän, näpsäytin kahvinkeittimen päälle ja söin herkkuaamiaisen.
   Niinä päivinä kun täytyy lähteä aamulla töihin, jää aamupala liian usein väliin. Kahvikupin ja yleensä vettä tai mehua juon joka aamu, mutta nykyään olen pyrkinyt joka aamu syömään puuron tai maustamatonta jogurttia myslin kanssa. Vähän se vaatii luonnetta että viitsii aamulla tuonkaan vertaa kokkailla, mutta onhan olo paljon parempi kun on aamupalan syönyt. Yleensä niinä päivinä kun kotoa lähdetään pelkällä kahvin voimalla, pyrin kuitenkin syömään "aamupalan" töissä, yleensä noin kolme tuntia siitä kun olen herännyt. Mutta työn luonteen vuoksi tämä ei läheskään aina ole mahdollista. Silloin mennään helposti puoleen päivään tai ylikin, ennenkuin pääsee syömään.
   Eli tämä "herkkuaamiainen" tarkoittaa tänään kahta tuoretta ruisleipäviipaletta kera salaatin, juuston, kinkkun ja kurkun. Lisäksi kuppi kahiva ja lasillinen omenamehua. Ja koska tuo ilma tänään on niiiiiin harmaa, otin toisen kupin kahvia ja pari keksiä, uuden uutukaisia geishasuklaakeksejä. =)
 

No nyt taas jaksaa. Ja aikaisia aamupaloja harjoitellaan taas loppuviikosta kun työt jälleen kutsuu. Nyt kuitenkin nautitaan tänään ja huomenna pelkästä vapaasta. Illalla ollaankin menossa Kokkolan Tiikereiden lentopallon CEV-cup otteluun.
Mutta nyt pyykkivuoren kimpuun!

~Sanna~

2 kommenttia: