maanantai 28. lokakuuta 2013

Avautumista ja siivousta pöllöjen kanssa

Kirjoitin tähän jo pitkän tekstin kuinka syksyn harmaus masentaa, eikä mitään oikein tapahdu. Kuinka kaikki on jotenkin pysähdyksissä tähän harmaaseen aikaan. Miten blogin kirjoittaminen vaikeutuu päivä päivältä, mitä enemmän tulee taukopäiviä.  Loppujen lopuksi pyyhin kaiken tekstin pois. Liian angstaavaa.
    Joten jätetään kaikki tuo teksti pois ja hypätään suoraan siihen, mitä voisi tehdä. Syödä hyvin, syödä terveellisesti, paljon vitamiineja. Liikkua, ulkoilla, saada raitista ilmaa ulkona. Tehdä jotain kivaa. Pysähtyä hetkeksi. Katsoa takassa roihuavaa tulta. Lähteä uimaan, kellua lämpimässä porealtaassa vaikka kolme tuntia. Lakata varpaan kynnet. Tehdä sitä mitä haluaa, eikä aina vain sitä mitä täytyy! =)

Joten tästä päästään aasinsillan kautta pöllöihïn, joiden myötä pölyjä haluaa pyyhkiä. Herra J toi viime viikolla töistä tuliaisiksi talousliinoja. Hänen työkaverinsa tytär myi näitä luokkaretkirahoja kerätäkseen. Täytyy tunnustaa, ensin kyllä ajattelin, että mikähän ajatus tässä nyt on takana, kun mulle tuodaan tiskirättejä, öhöm...Mutta heti kyllä oivalsin ajatuksen, kun kerta kuitenkin pyyhin pölyjä, voisi sen tehdä pöllöjen kanssa  =) Pöllöt oli pakattu vain läpinäkyvään muoviin, joten en tiedä yhtään minkä merkkisiä tai minkä firman myymiä nämä ovat.
Ja kun nyt siivoukseen liittyvistä jutuista puhutaan, niin täytyy kehaista tähän väliin ergo rapido imuria. Ostettiin tällainen muutama kuukausi sitten ja nyt en enää luopuisi tästä mistään hinnasta! Imurointi ei ole koskaan ollut kovin mieluista puuhaa mulle. Jotenkin inhoan sitä sähköjohdon kanssa värkkäämistä, sekä sen itse imurin perässä retuuttamista (tietty tilannetta varmasti auttaisi uusi kunnon imuri, eikä siskon vanha... ) Mutta tilanne on nyt paljon parempi. Tällä akulla toimivalla imurilla on niiiiiiiin helppo imaista muruset keittiön pöydän alta, samoin sora- ja hiekkakasta eteisen lattialta, ja niin tuli nopeasti taas siistiä! Tykkään, ja voin kyllä lämpimästi suositella. =)   ...Niin ja mikä herkullinen pinkki väri!Tällaista tänään, hyvin sekavaa, aiheesta toiseen pomppivaa tarinaa... Mutta nyt lähden pöllöjen kanssa tarkastamaan eteisen ja olohuoneen tasot.. =)

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Minäkin liputan täysin varsi-imurin nimeen! Ostettiin viime jouluksi itselle (no, puoliksi anopilta joululahjaksi) Electroluxin Ultrapower-imuri ja minä niiiin rakastan sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! En ymmärrä miten oon selvinnyt ennen ilman tällasta superkonetta! =))

      Poista