sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

The Beach

Onneksi meiltä löytyy vielä suuren yleisön tietämättömissä olevia rantoja. Nuo yleiset uimarannat alkaa olemaan niin paljon turisteja täynnä, ettei sekaan sovi. Paikallisia siellä ei juurikaan ole, lähinnä vain iltaisin. Niimpä yleensä etsitään joku toinen lekottelupaikka.
    Mun uimatottumuksille täällä naureskellaan aika ajoin ihan yleisestikin, erityisesti herra J. Kun on tottunut tuollaiseen hiekkapohjaan ja kirkkaaseen veteen, on täysi mahdottomuus saada ihmistä uimaan johonkin mutaiseen, mustavetiseen puttiin, joka saattaa jonkun muun mielestä olla ihan ok uimapaikka. =)
    Näinmpä on mennyt jo pari päivää. Aamupäivällä on kotona hoideltu pakollisia "töitä" ja iltapäivällä on painuttu rannalle. Ja täytyy myöntää, näillä lämpötiloilla, tuollaisilla rannoilla, ei kyllä kaipaa lainkaan mihinkään Välimeren rantalomakohteeseen. Tämä ranta jolla nyt ollaan oltu, on hieman normaalia kivisempi, mutta osalla rannoista ei kiviä ole ollenkaan.

Viimeinen lomapäivä aluillaan. Luulenpa, että rantaelämä kutsuu tänäänkin. Huomenna alkaa arki, mutta ei vielä tänään. =)

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti