maanantai 1. heinäkuuta 2013

Pakkailua ja pikamatkailua

No eilen aamulla päätettiin sitten lähteä reissuun. Aamulla kun heräsin, ulkona satoi vettä, siispä kahvikupin juonnin jälkeen autoon ja Kuopioon. Mietittiin Tampereen, Haaparannan ja Kuopion välillä, mihin suuntaan lähdettäisiin, kun jokaiseen on sellainen vajaa neljän tunnin ajomatka. Ja nuo vaihtoehdot oli listalla ehkä sen keltasinisen huonekalujättiliikkeen vuoksi. =)
   Kuopiossa oltiin jo ennen puolta päivää. Muutama tunti Ikealla shoppailua, sen jälkeen ruokatauko saman firman ruokalassa, perunamuusit ja lihapullat, noms! Sen jälkeen kierreltiin vielä pienemmissä kaupoissa, joita siinä samassa kauppakeskuksessa riittää. Kaikenlaista pientä sieltä löytyi, eikä Ikealtakaan mitään järin ihmeellistä. Esittelen löytöjä tässä joku päivä, yhdet aika herkkujutut kuitenkin tarttuivat mukaan vihdoin ja viimein!
    Noh, illalla oltiin jo kotosalla.

Aamupalaksi tänään mansikka-banaani-maitorahka-pähkinä-juomaa. Ai niin ja tilkka maitoa sekaan, kun aluksi tuli niin lusikoitavaa, niimpä se maito sitten kohmettui jäisten mansikoiden vuoksi. =) Hyvää silti!

Tänään olisi vuorossa jälleen pakkailua. Huomenna olisi tarkoistus lähteä siskon perheen kanssa mökkeilemään Keski-Suomeen. Tällasille reissuille lähdetään yleensä herra J:n autolla, kun sillä on pakettiauto töidensä takia. Helppo pakkailla, voi vähän ottaa ylimääräistäkin, kun aina sopii kyytille!Täydellistä..... Ehkä en kuitenkaan anna mopon ihan karata käsistä pakkailujen suhteen... =)

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Ikean lihapullat on niin hyviä! Ja tommoset pikamatkailut piristävät kivasti arkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oliki varmaan vasta toinen kerta ku niitä söin, hyviä ovat! =)

      Poista