keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Riippapelargonia ja epäonnistunet shoppailut

Siinä se nyt on, kesän ensimmäinen! Ah, ihanaa. Tänään tuotiin pihalle valokate, että ehkäpä tämän illan aikana terassille saadaan katto. Ja sen jälkeen saa mopo ihan vapaasti karata käsistä kesäkukkien suhteen... =)
 
Olin jo suunnitelut pihakalustonkin valmiiksi uudelle terassille, mutta sepä meni valitettavasti mönkään. =( Kodin terrassa silmiäni on jo pitkään hivellyt sellainen metallinen, valkoiseksi maalattu neliön malinen pöytä ja neljä tuolia, mutta eilen käytiin sitä vähän tarkemmin tutkimassa ja eihän se käynytkään. Tuolien jalat olivat niin kapeat että sopivat terassin lattialaudotuksen rakoihin, ja voin sanoa ettei ne raot ole järin suuret. Meinasin saada itkupotkuraivokohtauksen kun tajusin, ettei pöytä muutakkaan meille. Argh! Suunnittelin jo kaikenlaisia viritelmiä tuolin jalkoihin, tai että pitäisin aina mattoa terassin pöydän alla, mutta lopulta tunnustin kirvelevän tappion ja kävimme hakemassa terassille valkoisen puukaluston pidemmän mallisella pöydällä, kahdella tuolilla ja yhdellä penkillä. Ei sillä, ei tuokaan huono olo, aika kiva oikeastaan.. Mutta kun se toinen pöytä oli just se!
 

Joka tapauksessa, kalusteita olisi nyt hankittuna, lisäksi pitäisi saada jostakin jonkinlainen pieni sivupöytä, niin, ja niitä kukkia! Ehkä pääsen yli tästä pöytäkatastrofista.. =)
~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti