torstai 16. toukokuuta 2013

Pohjanmaan kevät

Ehkä aavistuksen kateellisena olen katsellut teidän eteläsuomalaisten ihmisten blogeja, siellä on jo pitkään ollut niin keväisen tai jopa kesäisen näköisiä kuvia, täällä kun on oikeastaan vasta vihertäminen alkutekijöissään. Ja kaiken huipuksi, jokainen lämmin ja aurinkoinen päivä mitä täällä on ollut, olen ollut töissä. Noh, tänään vihdoin ja viimein mun vapaapäivä ja aurinko on samaa aikaa samassa paikassa!!

Nyt täytyy lähteä kottikärryilemään pihalta haravoidut lehtikasat vihdoin ja viimein kärryyn ja illalla viedään ne sitten pois. Kukkapenkkeihin voisi vielä levittää uuden kerroksen multaa. Tomaatin taimet vein jo kasvihuoneeseen aikaisin aamulla. Niin ja toisaalta voisi keittää termariin kahvit ja aina välillä vaan istuskella pihakeinussa kahikupin kanssa ja nautiskella lämmöstä.. =))
Sieltä ne kukat ja raikkaan vihreät lehdet puskee mullan seasta -vihdoin ja viimein- täälläkin, tykkään! =)

~Sanna~

2 kommenttia:

 1. Tänään on kesän ensimmäinen päivä :)
  ps. Lakki tuli. Tervetuloa lakkiaiskahville la 1.6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on kyllä ollu ihan mahtava päivä, harmi vaan että työt häiritsee välillä tätä vapaa-ajan viettoa.. =) Onnittelut lakista sinne!! Oon töissä sen viikonlopun, mutta eiköhän noita vuoroja saa jonkun kanssa vaihdeltua, yritän ainakin, eli kiitos kutsusta.

   Poista