Aina löytyy kivien kuskaamista sinne ja tänne, samoin multaa. Suurin osa ajasta taitaa kuitenkin mennä aina siihen tuiki tärkeään suunnitteluun. Jossain aurinkoisella paikalla on oikein sopivaa suunnitella....
Mutta ensin täytyy odottaa makaroonilaatikko uunista. On muuten melko näppärä ohje, kun ei tarvii makarooneja erikseen etukäteen keitellä. Siis paistan jauhelihan valmiiks, kaadan vuokaan makaroonien (n. 400g molempia) kanssa. Päälle 1-1,5 litraa vettä, jonka joukkoon on sulatettu yks paketti Koskenlaskija -sulatejuustoa ja 1 liemikuutio (tai mausteita oman maun mukaan). Tämä puoli tuntia uunissa / 225 astetta.
En varmaan juuri ikinä ennen tehnyt makaroonilaatikkoa, kun en millään viiti ensin keitellä ruokia ja sitte vielä laittaa ne uuniin, liian aikaavievää puuhaa mun makuun.. =)
Mutta nyt syömään ja sit aurinkoon!
~Sanna~
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti