keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Valmista!!!! Jeij!

Kaappeja on maalailtu pikku hiljaa, muutama ovi kerrallaan, niin ei kyllästy. =)
Ja tältähän nuo kaapit näytti ennen, paitsi että tuo lasivirtiinikaappi oli myös saman puun värinen, tässä kuvassa sinne jo pohjamaali sudittu.


Tässä kuvassa ovien väri ei ihan vastaa luonnossa olevaa väriä. Ovet olivat luonnossa ehkä kellertävämmän, varsinkin lampun valossa illalla.

Tadaa!!! Ooo!! Niin tykkään...
Keittiöremontin hinta tipahti muutamista tuhansista euroista alle sataseen kun päädyttiin pelkään maalaamiseen..

Ja valothan sinne kaappiin piti heti vetää!! =)Joka kuvassa näyttää siltä, kuin tuo kello ja liitutaulu olisi ihan katonrajassa! Hyviä kuvakulmia siis...
Jääkaapin ovi, samoin pakastimen ovi kerää aina kaikenlaista lippulappusta, nekin voisi välillä tyhjentää ihan kokonaan.


Kaappehin käytettiin siis pohjamaalina Jehua, aiemman meillä paljon käytetyn Otexin tilalla, edullisemman hinnan vuoksi ehkä. Kevyt hionta ja pintaan Maalarin Valkolakkaa. Pinta on ehkä aavistuksen tuollainen appelsiinin kuorta muistuttava ja melko kiiltävä, mutta näin pitikin olla.


Kummallisen valoisa keittiö jopa pilvisenä päivänä. =)


~Sanna~

3 kommenttia:

 1. VAU!!! Ihan mieletön muutos ja valoisuus! Tosi siistin näköistä jälkeä eikä ikinä arvaisi maalatuiksi. Pitäis itse uskaltautua kokeilemaan samaa. Mites teidän liitutaulussa ei muuten ole mitään numeroita? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän on vielä numerot tauluun hakusessa...=) Huhtikuun alussa olis parin viikon loma, mutta kun ei oikein tiedä mitä tekisi.. Mielessä olisi ehkä jokin kaupunkiloma tuohon tanska-ranska-hollanti -seuduille, tai sitten ihan kauemmaksi aurinoon ja lämpöön..Ja mä oon tunnetusti aina hyvä tekeen päätöksiä.. =))

   Poista
 2. pitäiskö mun päättääsun puolesta

  VastaaPoista