keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Halkipoikkipinoon


Yövuorosta toipumista, huonosti nukuttu aamu, kuten nykyään aina. Ei oo helppoa. Vielä vajaa vuosi sitten sain yövuorojen välissä nukuttua helposti aamu kahdeksasta iltapäivä neljään. Nykyään en saa unta kun tulen aamulla kotiin. Kun vihdoin parin tunnin jälkeen uni tulee, riittää sitä ehkä kahdeksi tunniksi ja siinäkin välissä ehdin herätä miljoona kertaa. Ehkä kohta kuusi vuotta täyteen tuleva kolmivuorotyöelämä olisi mukava vaihtaa säännölliseen päivätyöhön. Niin paljon kuitenkin hyviäkin puolia kolmivuorotyössä...Hmmm. Pohdinnat jatkuvat ja jatkuvat.. =)
 
 

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Juu tiedän tuon tunteen, kun heräät parin tunnin unien jälkeen eikä uni enää tule ja tiedät että seuraavakin yö menee töissä. Kyllä säännöllinen päivätyö on ruhtinaallista, mutta toisaalta kolmivuorotyössä on ne hyvät puolensa, jos vaan jaksaa ja kroppa kestää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahtoo vain nykyisin olla niin, että unirytmit heittää ihan päälaelleen vielä monta yötä yövuoron jälkeenki. Menee hyvät vapaat hukkaan ku koko ajan väsyttää, niin, paitsi öisin =)

      Poista