tiistai 8. tammikuuta 2013

Sauna

Sauna oli oikeastaan ainoa remonttikohde, joka "myytiin ulkopuoliselle". Sen teki kummisetäni, herra J:n toimiessa apupoikana. Lähinnä kyseessä siis panelointi ja lauteiden rakennus yhteisten ideointien perusteella. Seinäpaneelina tervaleppää. Lauteisiin käytettiin lämpökäsiteltyä haapaa. Kuvat otettu iltahämärässä, pelkässä lampun valossa.
 
 
 Hetkonen, mitäs korkkeja siellä ikkunalaudalla on pinossa?! ...Varmaan limsapulloista... =)


 Saunan oven läpi kuvattuna..


 Nämä kaksi kuvaa on otettu päiväsaikaan.  Kuvat otettu heti remontin jälkeen..


Sähkökiuas. Ohjauspaneeli vai-miksikä-sitä-nyt-sanotaan, siis se mistä kiuas säädetään päälle ja säädetään lämpötila ym juttuja, sijaitsee tuossa paneeliseinässä hieman kuvan alapuolella, saunan oven vieressä.
Kiukaan takana olevan seinän teko ei ollut mitään maailman nopeinta. Vaikka pikkukivet olivatkin n. 30x30cm kokoisessa verkossa kiinni, joutui niitä purkamaan melko lailla ja sovittelemaan kivet sitten yksitellen reunoille ja nurkan läheisyyteen. Herra J levitti laastin ja minä sovittelin kiviä. Työ ei kuitenkaan ollut mitenkään ylivoimainen kun samaa kiveä innostuttiin laittamaan olohuoneen lattiaan n 30cm:n levyiselle alueelle kiertämään takkaa.. =)

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti