tiistai 22. tammikuuta 2013

Eikä siinä vielä kaikki..

Ja kun kaappien maalaaminen sujui niin kivuttomasti, jatkuu maalausprojekti ihan keittiön kaappeihinkin nyt. Vähän isompi projekti, mutta onneksi tavarat voi olla hyllyillä, kun pelkät ovet maalataan. Ei tarvitse koko keittiön olla ihan mullin mallin...
 
Lasiovilla olevan kaapin perälle suunnittelin tapetin laittoa. Kaikki remontista ylijääneet tapetit on tallessa, joten niitä on nyt sommiteltu kaappiin. Ja löytyihän sieltä sopiva. =)

Jälkeen-kuvia tulossa kunhan saadaan ovet pintamaalille ja vetimet paikoilleen..

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Näyttää jo nyt aivan ihanan raikkailta! Ootteko maalanneet kaapien ovien aikaisemmin? Eli onko kokemusta miten pysyy, alkaako ajanmyötä esim. lohkeilemaan? Siksi kyselen, että itelläkin tekis mieli uusia keittiön kaappien väriä ja tuo vaikuttais aika helpolta vaihtoehdolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla kaappien ovia ennen maalattu. Kylläkin kirjoituspöytä ja kirjahylly on maalattu samalla systeemillä. Niissä ainaki maali on pysyny ja tuon maalarimestarin mukaan ei pitäis lohkeilla koska on tuo Otex pohjalla. Meilläki tämä maalaus oli paras vaihtoehto, sillä kaapit on muuten tosi hyvässä kunnossa, väri vain ei ollut niin meidän makuun. Niin ja tietenkin tuo raha pysyy omalla tilillä paremmin kun ostaa maalia, kuin koko keittiön kaapit =)

      Poista