sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulu rappushyllyllä

Työpäivästä selvitty kunnialla läpi. Herra J on yllättäen pelaamassa jääkiekkoa, joten laitoin Greyn Anatomian viimeisimmän jakson pyörimään difiboksilta. Tuo onkin oikeastaan ainoa sarja jota seuraan ihan säännöllisesti. Tietty kaikenlaisia remontti-sisustus-kotiohjelmia tulee katseltua aina silloin tällöin kun satun olemaan telkun ääressä.

Mutta sitte niihin tärkeämpiin juttuihin. =)
Meillä on olohuoneen ja keittiön välissä tuollainen vähän niinkuin käytävä, jonka toisella puolella on kaksi ovea, toinen vessaan ja toinen kylppäriin. Siinä välissä on noin metrin verran seinää. Tälle seinälle olen hankkinut jo melko pian olkkarin rempan jälkeen nuo tikapuuhyllyt. Hyllyille on mukava aina vaihdella vähän tunnelman ja vuodenajan mukaan tavaroita. Nyt kokeilin pyörittää tähtijouluvalot kiertämään hyllyille, joulukuusen pallot maljakkoon ja vielä vähän kynttilöitä ja tuikkukippoja hyllyille ja valmista tuli!



Tuo Ahvenanmaalta kesällä mukaan tarttunut metallikorikin on ensimmäistä kertaa kunnolla käytössä. Tähän asti se on ollut tyhjänä keittiössä hyllyllä, mutta nyt täytin korin erilaisilla kynttilöillä ja polkkakarkeilla.


Nyt sytyttelemään muutamia kynttilöitä, takkaan tuli ja ruoanlaittoon. 
Mukavaa kolmatta adventtia!

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Jouluiset kodit on niin kauniita! :) tunnelmallista.
    Sait itsellesi uuden lukijan, blogi lisätty lukulistalle, kivaa joulua! ☆

    Moona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja lämpimästi tervetuloa mukaan! Mukavaa Joulua sinnekin!

      Poista