maanantai 9. joulukuuta 2013

Lifestylenordic ja hukkuneita tavaroita

Perjantaina lähdettiin siis Ouluun. Pakkailin kameran ja läppärinkin mukaan. Noh, aika riensi siellä niin vauhdikkaasti, etten jaksanut alkaa latailemaan kuvia koneelle. Sunnuntaina sitten ryhdistäydyin kotona. Vaan eipä löytynyt kameran muistikortin adapteria yhtään mistään! Käänsin lähes koko talon ympäri, mutta korttia ei vaan löydy. Tänään oli pakko käydä hakemassa uusi adaperi kaupasta. Ja nyt on kuvat koneella. Ja ihme juttu, adapteria ei ole löytynyt vieläkään, vaikka uusi adapteri on ollut käytössä jo muutaman tunnin. Yleensähän tavarat löytyvät silloin kun niitä ei enää tarvi, tai on hankkinut jo uuden hukkuneen tilalle. =)
  
Oulussa oltiin aika paljon Joulupukin töissä. Lahjoja löytyi melko hyvin, muutama pikku juttu puuttuu vielä..
Ja jos joskus eksytte Oulun torin suunnille, niin käykäähän kurkkaamassa aittatoria torin vieressä. Yhdestä punaisesta aitasta löytyi Lifestylenordic -sisustusliike. Kaupasta löytyi niin Tine K Homen ja House Doctorin tuotteita, sekä muutamia muitakin merkkejä. Google myös kertoi, että liikkeeltä löytyi myös melko kattava nettimyyntisivustokin.

Sunnuntaina innostuin laittamaan lisää tonttuja olkkariin.Nyt lähden teippaamaan adapterin kiinni kameralaukkuun, että se varmasti on myös ensi kerralla tallessa....

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti