tiistai 18. marraskuuta 2014

Lähikuvia

Sisustelut ja kodin jatkuvat pienet muutokset ovat olleet nyt tauolla nekin. Täällä vain ollaan ja ihmeltellään, tehdään vain pakolliset kotityöt ja taas laiskotellaan. Vaunuilut on aloitettu onnistuneesti muutama päivä sitten. Ja ah, kuinka mukavaa onkaan käydä lenkkeilemässä kolmen viikon tauon jälkeen!  ....Ja niistä vaunuista täytyy kyllä tännekin postaus tehdä. Noin niinkuin ilman minkäänlaista etukäteistietoa vaunuista, täytyy olla kyllä supertyytyväinen (ainakin vielä) noihin hankittuihin vaunuihin..
   Kaikesta tästä ihmettelystä huolimatta joulukoristeet ja jouluvalot alkavat polttelemaan tuolla yläkomerossa. Muutaman kerran olen jo komeroon käynyt kurkistelemassa ja muutamat valot sieltä jo ottanut käyttöönkin. Ja tähtiä on alkanut hiipiä pöydille pikkuhiljaa, ei kuitenkaan tonttuja vielä.. =)


Nyt kuitenkin aamukahvit hämärässä. Kaksi muuta nukkuu vielä. Tämä viikko vielä vietetään porukalla aikaa kotosalla ja sitten viikon kuluttua aloitellaan arkijuttuja kun herra J lähtee takaisin töihin kolmen viikon kotoilun jälkeen. Ja muuten melko nopeaa onkin kolme viikkoa mennyt! 


~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti