perjantai 14. marraskuuta 2014

Itsetehtyä pinkkiä =)

Pitkästä aikaa käsityöjuttuja. Näitä olen iltaisin sohvan nurkassa istuskellessa kutonut viimeisen parin kuukauden aikana. Osa vielä liian isoja käyttöön, mutta ompahan valmiina sitten lopputalvellekin. Näin pienet tekeleet sopii mun käsityöinnokkuutten oikein hyvin, sillä työ etenee ja valmistuu riittävän nopeasti. =)

Ohjeita näihin ei sen kummemmin ole. Ainoastaan tuohon kypärä-malliseen pipoon löysin netistä ohjeen. Loput onkin sitten enemmän tai vähemmän itse sävellettyjä tekeleitä..Tästä tunturineuleesta tykkään erityisen paljon. Toinen valkoinen pipo meni kummitytölle ja nämä kaksi jäi omaan käyttöön.


Molemmille pipoille tietty samaan sarjaan sopivat lapaset. =) Villasukkien teon jätin taitavammille, kun se kantapää näyttää aina niin kummalliselta itsetehtynä...


Ja siinä vielä tuo kypäräpipo (vai onkohan sillä joku hienompikin nimi?) Varmaankin ensimmäinen käsityö, jonka olen ihan virallisesti tehnyt ohjeen mukaan (Lue: ymmärtänyt ohjeen).


Semmoisia tänne. Nyt päiväkahvin paikka, sen jälkeen pikainen viikonloppusiivous. Illalla isommalle väelle sauna ja pienemmälle kylpy. =)

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti