tiistai 5. elokuuta 2014

Terassiräpsyjä

Lomareissulta selvitty takaisin kotiin. Loman aiheena oli roadtrip Suomessa. Etelän "lämpöön" oli alunperin suunnitelma lähteä, mutta kun noita lämpötiloja seurailtiin, näytti tänne meille lämpimämpää kuin Välimerelle. Joten se puoli Eurooppaa sai nyt olla rauhassa. Pysyteltiin Suomessa, siitä lisää myöhemmin.
   Terassikukat jaksaa vaan kukkia kuumuudesta huolimatta. Etuterassin kukat ovat ehkä aavistuksen näivettyneen näköiset jatkuvasta auringonpaahteesta johtuen, mutta takaterassilla kaikki näyttää jaksavan hyvin. =)
 

 
Kuten alemmassa kuvassa näkyy, ei nuo kukat jaksa ihan yhtä hyvin kuin ensimmäisessä kuvassa oleva kukka takaterassilta. Vaikkakin jaksavat kukkia, kylläkin vähän pienemmin kukin.

Kodin Terrasta löysin tänä vuonna Pasuunakukan, jota ei vain voinut jättää kauppaan! Tämä olisi tarkoitus saada talvehtimaan, yritetään ainakin....Aina varmat pelargoniat eivät helteistä ja paahteesta ole moksiskaan, kukkivat päivä päivältä enemmän!

Aamupäivä onkin mennyt mattopyykin parissa pihalla. Nyt suunnataan Ohtakariin mökille, uimaan ja viilentymään hetkeksi. Merivesi oli kylläkin eilen +25 asteista, ettei tuo nyt enää mitään varsinaista viileyttä tuo.. =)

~Sanna~

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kun suosikkibloggari on palannut nettitauolta :D Hienoja kuvakulmia. Kesäterveisin Tarkastaja.

    VastaaPoista