tiistai 19. elokuuta 2014

Kotona kotihommia

Onpas mukava olla kotona! Vaikka reissussakin oli mukavaa, viikko vierähti niin nopeaa, mutta koti on koti, ei siitä mihinkään pääse. Eilen illalla oltiin kotona, nopeasti suurin osa tavaroista paikoilleen ja loput edes lähelle omaa paikkaansa. Ja pian tulikin väsy, yhentoistatunnin yöunien jälkeen taas jaksoi!
Aamulla näytti jo vesisade tulevan, mutta pianpa aurinko alkoikin paistamaan, joten ei muutakuin ulos ja mattopyykille.


Vähän täytyy hehkuttaa tämän vaalean harmahtavan maton kohdalla. Löytyi nimittäin Oulusta lomareissulla, Paljekirppikseltä viidellä eurolla. Matto on kuin uusi, varsinkin nyt pesun jälkeen. Paljekirpputorilla en ollutkaan ennen käynyt. Paljon vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin, mutta myös paljon muuta tavaraa ja vieläpä melko iso kirpputori.Vielä kun saisi matot kuivamaan. Takaterassilla ovat sateensuojassa kylläkin, mutta eipä taida veisateessa juurikaan kuivua...

Hieman on jo syksyn tuntua ilmassa, vaikka päivällä olikin niin kesäisen lämmintä ja aurinkoista. Alkaa sisustusjutut kiinnostamaan jälleen, monta juttua on kyllä mielessä, mutta ne ovat kiltisti odottamassa syksyä. Lomareissulta tarttui mukaankin muutama uusi juttu. Nyt vielä vähän maalausjuttuja ennen saunaa! Moikkamoi!

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti