perjantai 7. maaliskuuta 2014

Viikko vierähti

Huoh! Tulihan se perjantai sieltä kun viisi päivää odotti. Eipä sillä, ei tällä viikolla ole paljoa ehtinyt odotella. Niin on vauhdilla menty viikko, että tänään avasin tietokoneen ensimmäistä kertaa sitten viime perjantain! Ja sen on paljon se!

Viime viikonloppuna käytiin tosiaan lomailemassa, yllättäen taas Oulussa. Vähän shoppailua (ja nekin shoppailut on viikon odotelleet keittiön pöydällä), ison porukan herkullisten ruokailuhetkien viettoa, tietty vähän perehtymistä jääkiekon maailmaan taas, sekä hotelliyöpymisiä. Pikareissu, mutta tuntui paljon pidemmältä "lomalta".

Viikko onkin sitten oltu hyvin tiiviisti töissä ja joka ilta on menty johonkin suuntaan. On kyläilty, ulkoiltu, käyty synttäreillä ja muuten vain tultu ja menty edestakas. Joten nyt kun on perjantai, eikä mitään viikonloppusuunnitelmia, on aikas mukava olotila. Tai no, sen verran on suunitelmia, että huomenna täytyy vähän siivoilla, koska kotona on tosiaan käyty vain kääntymässä, nukkumassa, vaihtamassa vaatteita ja pakkailemassa työeväitä. Ja siltä näyttääkin, mikään tavara ei taida olla omalla paikallaan vaan siinä mihin ne on kiireessä jätetty. Joten tiedossa ei ole inspiroivia sisustuskuvia tähän väliin.. =)Niin, ja se helmikuukin meni vaihtumaan maaliskuuksi ihan yllättäen..

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti