lauantai 20. huhtikuuta 2013

Uusi olkkari!

Siivouspäivä oli eilen ja kuinka siinä sitten kävikään... Siirsin sohvan pois paikoiltaan, että sain senkin takaa imuroitua ja pestyä lattian kunnolla. Samalla irrottelin kaikki sohvatyynyt ja imuroin leivänmurut pois.. =)Samalla tuli mieleen kokeilla siirtää sohva toiselle seinustalle, niinkuin olen joskus haaveillut. Ostohetkestä asti sohva on kuitenkin ollut tuolla samalla paikalla. Noh, hikihän siinä tuli, välillä jo mietin että olkoot, täytyy odotella että herra J kotiutuu töistä. Kello oli kuitenkin niin vähän, että pakkohan tavarat oli saada paikoilleen...


Ja niin huonekalut pyörähtivät ympäri pienen (tai vähän suuremman) ähinän ja puhinan lopputuloksena. Ei nimittäin ollut mitenkään varmaa, sopiiko tuota sohvaa edes kääntämään tuossa tilassa...Onneks sopi!Ja ettei tämä siivouspäivä olisi ollut liian nopeaa valmis, lähti olkkarin katosta lamppu pois ja vihdoin ja viimein sain tuon Ikean lampun alakertaan. Lamppu on ollut yläkerrassa vailla kunnon tilaa ja paikkaa. Niin tykkään!


~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköiseksi tuli teidän olohuone muutoksen jälkeen! Mekin vaihdettiin parin vuoden täällä asumisen jälkeen vasta sohvan paikkaa ja olohuoneesta tuli paljon tilavampi! Siinä sitten ihmeteltiin melko kauan et kuinka ei oltu asiaa aikaisemmin tajuttu ollenkaan.. Vaihtelu virkistää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu todellakin virkistää! Tällaset koko päivän kestävät projektit vaatii yleensä vaan sellasen inspiraation (toisin sanoen sekavuustilan...) että viitsii alkaa mylläämään koko kodin uuteen uskoon, mutta se kyllä kannattaa.. =)

      Poista