tiistai 16. huhtikuuta 2013

HarmaataHarmaata...

Sinne jäi aurinko ja kuumuus. Eilen illlalla oltiin kotona, harmaassa ja räntäsateisessa maisemassa, vaikka muutama tunti aikasemmin aurinko paistoi ehkä sinisimmältä taivaalta ikinä ja lämpömittari näytti aamulla jo kahtakymmentä astetta. Eilisissä kymppiuuutisissakin oikein mainittiin, kuinka Espanjassa on kunnon helleaalto, noh, sinne se jäi se helle....

Viikko vietettiin siis aikaa Mallorcan saarella. Lennot täältä kotikentältä suoraan Palmaan, vajaa neljä tuntia kovan myötätuulen avustuksella. Palmasta bussilla puolen tunnin ajomatka Santa Ponsaan.

 
Hotellina meillä oli pari vaihtoehtoa, päädyttiin ensimmäistä kertaa tällaseen all inclusive -hotelliin. Pionero & Santa Ponsa Park hotelli.  Hotelli oli sellanen perushotelli. Yleiset tilat oli kylläkin todella siistit ja hienosti sisustetut. Yllättävän helppoa oli kyllä oleilu, kun ei tarvinnut joka välissä miettiä mitä ja missä milloinkin syödään. Vaikkakin muutamana päivänä käytiin muuallakin symässä. 
    Liharuoat hotellilla ei niinkään olleet meidän makuun, possu ja nauta oli joka ruoalla todella sitkeää. Niimpä tuli syötyä joka kerta seisovan pöydän meriantimia, milloin oli kalaa, äyriäisiä, mustekalaa, kalmaria tai sinisimpukoita. Niin ja paellaa unohtamatta, nams!


Säät todellakin suosi. Tulopäivä oli vähän viileämpi (vajaa 20 astetta), mutta siitä joka päivä oli lämpimämpi, loppuviikko menikin kunnon helteiden parissa. Yhtenä iltana mereltä levisi merisumua rannikolle, jolloin keli vähän viileni hetkeksi, mutta silloin olikin hyvää aikaa shoppailuille... =))


Kuvia tulee varmasti lisää tässä lähipäivinä. Nyt on kuitenkin aika palailla takaisin arkeen, tai no melkein, töihin kun tarvitsee vasta ensi viikolla! Mutta ruoka porisee liedellä, pyykkikone hurisee kylppärissä ja sukkiakin pitäisi taas osata käyttää......

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti