tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ruokavinkki

Onko kukaan kokeillut?
Tulee älyttömän hyviä lihapullia!
Ylijäänyttä ilmakuivattua kinkkua muutama siivu lihapullataikinan sekaan, antaa ihan uutta makua omatekoisille lihapullille. Ihan vaan veitsellä viipaloin ja silppusin taikinan sekaan.




Tooooodellla terveellisen näköistä ruoanlaittoa, lihapullat lähes ui rasvassa, onneks suurin osa on kuitenkin lihapullista poislähtevää rasvaa paistaessa... =)

~Sanna~

2 kommenttia:

  1. Itsetehdyn pizzan päällä tuo ilmakuivattu kinkku on tosi hyvää! Enpä oo aatellutkaan että voi lihapulliinkin laittaa, varmasti herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Italiassa pääsin tuota pizzan päällä maistamaan, ennen sitä en oikein edes ymmärtäny mihin sitä voisi käyttää. =) Lihapullille antaa vähän sellasen savuisen ja lihaisemman maun... Ei muuta ku kokeileen! =)

      Poista