tiistai 5. maaliskuuta 2013

Blogihiljaisuutta...

Viikonloppu vierähti Kuopiossa, jääkiekkoa, kyläilyä ja oleilua. Niistä oli se loma tehty. Ei huono ollenkaan. Läppärin jätin suosilla kotiin. Eli blogitauon lisäksi vietin läppäritaukoa, niin ja nettitaukoa. =)

Eilinen päivä meni hoidellessa arkisia juoksevia asioita, joten vasta tänään avasin tietokoneen! Vau! Varmaan uusi ennätys moneen vuoteen...kun kuitenkin lähes joka päivä tulee tietokoneellä käväistyä, välillä vähän vähemmän aikaa ja toisinaan toooosi paljon enemmän...


Niiralan montun pelimiehet näytti jotenki erilaisilta mihin ollaan totuttu... =)
 
 
Ja vieraspeli ei oikein kulkenut, joten jatkossa taidan pysyä vain turvallisesti kotihallilla =)
 
 
Majapaikkana oli tällä kertaa isän sisko, jonka koti poikkeaa jonkin verran meidän kodin sisustuksesta, mutta jotakin samaakin löytyy. Kaunis koti, paljon pieniä lamppuja ja hienoja yksityiskohtia.  Punaista, mustaa ja valkoista.
 

Niin ja nykyäänhän Kuopio kuuluu myös niihin kaupunkeihin joissa ei voi käydä ilman vierailua Ikealla... =) Ja tämän säännön mukaan toimittiin myös tällä kerralla.

Mukaan lähti kauan kadoksissa ollut rottinkituoli ja kenkälipasto eteiseen. Vihdoin ja viimein eteisestä saa kengät piiloon. En tiedä mitään niin ärsyttävää kuin että eteinen on muuten siisti, mutta ulko-oven edessä ( kun sivuilla on seinät, ei kenkiä saa edes oven viereen) lojuu kolmekymmentä paria kenkiä, argh!  Tämän vapaapäivän teemana siis eteisen kengät. Ja tietenkin homma vähän siitä sitten suureni, samalla tulee siivottua muutkin kaapit ja hyllyt, siis kunhan nyt tästä tietokoneelta saan itseni irrotettua jatkamaan touhuja! =)

Muutama muukin pikkujuttu Ikealta matkaan tarttui, mutta niistä myöhemmin lisää..

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti