lauantai 9. helmikuuta 2013

Mattoja

Perjantaina tuli herättyä herra J:n lähtiessä töihin ja jämähdin hetkeksi kahvikupin kanssa katsomaan Studio viisvitosta, uusintaa edelliseltä päivältä. Vieraana oli tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäki, jolla on oma räsymattokutomo Oitissa. Kävin kotisivuilla katselemassa mattoja, ja kyllähän nuo tuollaiset räsymatot on aika mukavia. Jotenkin kodikkaampia ja lämpimimpiä, koska joku on ne käsin itse tehnyt. Toisin kuin kaupan valmiit, koneen tekemät matot (okei, ei kaikki). Eija ennusteli, että räsymatot olisivat taas pikkuhiljaa tulossa muotiinkin. Sehän sopii! =)
 
Meiltäkin näitä räsymattoja löytyy. Keittiössä on nytkin yksi. Lisäksi löytyy eteisestä vihreä matto sekä alemman kuvan matto löytyy vierashuoneesta tällä hetkellä. Vihreä matto on mummun siskon tekemä, ylppärilahja ja alemman kuvan matto taitaa olla äitini tekemä.

Kesällä matot pestään meressä ja taas on kuin uusia mattoja. =) Eipä auta noita makkarin ja olkkarin valkosia pörrömattoja viedä meriveteen, voisivat olla aika jännän värisiä sen reissun jälkeen...
 
 
 
~Sanna~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti