keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Espanja part. 100000

Hih! Näitä kuvia vaan riittää!


Hotellin parvekkeelta hieman ennen auringonlaskua
 Auringonnousu


 Paikallista herkkua, niille jotka oluesta tykkää.. =)


 
 


 Teleférico-köysirata vei vuorille, josta kirkkaalla säällä on upeat maisemat koko aurinkorannikolle vajaan kilometrin korkuiselta. Myös Afrikka näkyy kirkkaalla säällä.
    Ei ihan heikkohermoisille, köysirata kulkee ajoittain melkoisissa korkeuksissa.. =)
 


Seuraava loma olisi vasta viiden kuukauden kuluttua, huhtikuussa. Eli paljon arkista aherrusta edessä ennen sitä.. Saapas nähdä vietetäänkö loma kotosalla, vai jossakin lämpimämmässä paikassa..Palo olisi kova lähteä... =))

~Sanna~

2 kommenttia:

 1. Voi että ihania kuvia! Tahtoo lämpimään! Varattiin äskettäin matka Alicanteen, mutta se on vasta lokakuussa. :( Joutuu melkeen vuoden oottaa.
  Oli muuten Norwegianilla älyttömän halvat lennot Oulusta suoraan Alicanteen! Meillä tuli maksaan edestakaiset lennot vaan naurettavat 165e per naama! Ei muuta ku tekin varaamaan reissua, ei nuin halvalla pääse mihinkään.:) Meillä on porukatkin lähdössä samaan aikaan 15.10. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olis huhtikuussa reilu viikon loma, ollaan siihen katseltu matkaa jonneki lämpimään..Yhtenä vaihtiksena ollaan tutkailtu myös islantia, mutta saa nyt nähdä mihin päädytään.. =) Mutta miksei syksyllä vois tehdä toista reissua..hih! Pitääpä pistää tuo päivämäärä varuilta ylös..

   Poista