lauantai 11. lokakuuta 2014

Itsekasattu remppalamppu rapussa

Lamppu on ollut kasattuna jo pitkään ja odotellut yläkerrassa koukun laittoa seinään, että lamppu pääsisi paikoilleen. Rapussa on kaksi kattovalaisinta, ja nyt kolmas roikkuva valaisin, enemmän tunnelmavalotyyppinen lamppu.
Ylätasasanteelle on nyt syksyn aikana vihdoin ja viimein saatu kaidekin. Eihän tuo kestänyt kuin ehkä neljä vuotta... =)
Lasitiiliseinään päädyttiin, kun ei oikein mitään pylväitä tai kaiteita haluttu, muttei myöskään niin, että tuossa olisi umpinainen seinä. Silikonit vielä puuttuu, mutta ehkäpä nekin jossain välissä saataisiin paikoilleen, tuubit kun odottelee jo tiiliseinän vieressä...  Vielä on mietinnässsä mikälaiset kaiteet tuohon itse rappuun sitten laitettaisiin....
Antenninjohtokin kulkee vielä tyylikkäästi maton alta makkariin....


Lampun kupu, johto  ja vielä tuo mötikkä mihin lamppu ruuvataan kiinni, on siis kasattu erillään myynnissä olevista osista. Clas Ohlssonilta löytyi kaikki osat. Siellä oli valmiina settejä tällaiseen lamppuun, mutta siinä paketissa johto oli samanlainen kuin kattolampuissa ja tähän paikkaan kävi vain sellainen johto, jonka saa tavalliseen pistorasiaan.  Niimpä myyjän avustuksella liikkeestä löytyi sopivat osat ja lampusta saatiin sellainen kun haluttiin.. =)Mattokin vielä kupruilla kun juuri sen komerosta otin lattialle, mutta eiköhän tuo asetu piakkoin.. =)

Sellaista meidän rapussa.. Herra J vietää iltaa jäähallilla tuttuun lauantaiseen tapaansa ja kotona pyörii telkussa Avara Luonto mun tyypillisen lauantai-illan tyyliin.. =)

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti