sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Joulu pois jolkottaa

Sinne meni joulu, kaappeihin ja laatikoihin. Kuusikin puretiin koristeista. Kuusi jäi kylläkin vielä etuterassille. Ei raaskinut ihan kokonaan siitä vielä luopua. =)


Jokavuotinen joulunjälkeinen tavara-ahdistus iski taas. Jouluksi kun on niin mukava laittaa paljon tavaraa, koristeita, kynttilöitä, naposteltavia ja muuta mukavaa katseltavaa pöydät notkolleen, niin siinä vaiheessa kun noita tavaroita kerää pois, ei tilalle haluta laittaa oikein mitään. Niimpä olkkarista tulikin aika tyhjän näköinen, mutta ah niin avaran oloinen. Suurimpana tietenkin avaruutta lisäämään tuo kuusen puuttuminen. Ja samalla saa kyytiä myös kaikki punainen, jäljelle taitaa jäädä aika paljon valkoista, muutama puunvärinen juttu ja tietty musta sohva. =) Mutta tyynynpääliset täytyy vielä vaihtaa! Kuusesta ei onneksi paljon tuon enempää varissut hapineita, mutta tekemistä siis vielä riittää..Eli laajempia kuvakulmia kunhan koristeet on kaapeissa ja tavarat paikoillaan.. =)
    Pikainen järkkäily ja huomenna saa siivous/sisustusjutut jatkua, sillä seuraavana uppoudutaan ensin junnulätkän ja myöhemmin illalla lentopallon ihmeelliseen maailmaan. Siispä sohvailta! =)

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti