lauantai 9. marraskuuta 2013

Blogihiljaisuutta

Kun lueskelee muiden blogeja, ei taida tämä blogihiljaisuus olla ainoastaan mun ongelma näin pimeään ja syksyiseen aikaan..Päivänvaloa ei riitä kuin hetkeksi ja silloin kun olisi valoissaa, ollaan yleensä töissä.. =) Tällä kertaa kuitenkin mulla on ihan oikea syy. Nimittäin meidän nettimokkula päätti taas olla löytämättä minkäänlaista verkkoa. Viimeksi vika kesti koko viikonlopun, nyt asia korjaantui tänään aamupäivällä. Taitaa tosiaankin olla aika vaihtaa toiseen mokkulafirmaan....

No sitten vähän tavallisempiin asioihin, tänään käytiin nimittäin pitkästä aikaa kirpparikierroksella. Jälleen kerran kotiin tultiin melkein tyhjin käsin. Yksi joulujuttu löytyi, mutta se meni vielä kaappiin odottelemaan. Joten palailen asiaan kunhan päästään vähän lähemmäksi joulua. =)
Keittiön tasoja järkkäilin iltapäivällä. Vähän uusia purnukoita kaapista pöydälle ja vanhat takaisin kaappiin, ja taas näyttää erilaiselta. Huomenna olis tarkoitus kokkailla isäinpäivälounasta isommalle porukalle. Joten nyt netin ihmeelliseen maailmaan miettimään vielä paria ruokajuttua..

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti