perjantai 14. kesäkuuta 2013

Viikonlopun loppu

No näin se välillä menee. Kahden päivän vapaat loppusuoralla. Eli mun viikonloppu lopuillaan ja kun muut aloittaa oikeata viikonloppua, mä lähden töihin. Eipä hätää kuitenkaan, lohduttaudun sillä, että mulla on kasassa enää yhdeksän työpäivää ennen lomaa. Juhannusviikollakaan vaan kaks työvuoroa, että eiköhän tästä viikonlopusta selvitä vaikka päällään seisten. =)

Pitkästä aikaa pilvinen päivä, en edes ihan oikeasti muista milloin ei koko päivänä olisi aurinkoa näkynyt. Noh, ihan kiva näinkin, saa sisällä tehtyä kaikenlaista. Siivottua kunnolla vaikkapa. =) Rauhalliseen tahtiin siivoilua, järjestelyä, kameran kanssa liikkumista. Miljoona taukoa, välillä tietokoneella ja välillä kahvikupin parissa. Eli ei ollenkaan huono tämä pilvisyys aina välillä..

Olettekos muuten jo kaikki testanneet näitä Maison Bellen tuotteita, ihan uskomattoman hyväntuoksuisia. Prismasta löytyi näitä purkkeja, joita taidetaan myydä myös joissakin sisustusliikkeissä huomattavasti arvokkaammaalla hintalapulla. Ostin tämän ja toisena kurkun tuoksuisen. Yksi taisi vielä olla laventelin tuoksuinen kylpyhuoneeseen tarkoitettu pesuaine, sekä astianpesuaine, jota ajattelin seuraavana kokeilla. Ihan lähtee pöydät puhtaaksikin, ettei kyseessä ole vain hyvälle tuoksuva vaan ihan puhdistavakin aine! =)
Työkavereilta sain synttäripäivänä kukkakimpun, kun kerta töissä tuon päivän vietin. En kyllä yhtään osannut odottaa, kiitos vain valtavasti! Tänään meinasin heittää koko kimpun roskiin, mutta säästinkin vielä nuo vihreät osat, kun olivat vielä niin hyvässä kunnossa.


Nyt Starbuckskahville. Ehkä vielä vähän siivoilua ja ruoanlaittoa. Siinäpä se, tavallinen, mukava vapaapäivä.

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti