perjantai 19. syyskuuta 2014

Moponkarkauspäivä

Niin siinä taas kävi... Yllättävää... Mopo karkasi ja lujaa..
Aloitin aamulla jo ennen seitsemää päivän touhut. Päätin pestä keittiön ikkunat. No kun ikkunoita alkaa pesemään, täytyyhän verhot vaihtaa samalla. No kun verhoja poistaa, joutuu siirtelemään tavaroita pois ikkunoiden edestä. Samahan se on sitten vaihtaa vähän järjestystäkin keittiössä. Entä jos vaihtaa järjestystä, voisi imuroida ja hoitaa viikkosiivouksen samalla senkin. Pölytkin pitää pyyhkiä, samalla voisi tehdä kunnon kiillotussiivouksen keittiön tasoille ja jos näin tekee, tasothan pitää tyhjentää. No kun pöydät on tyhjät, voisi vähän vaihtaa tavaroiden paikkoja ja uusia näin keittiön ilmettä. Vaihtaa pöytäliina ja samalla penkillä olevat tyynynpääliset. Niin ja tuo keittiön ja ruokailutilan välinen väliseinän pääty on huutanut jo pitkään jotain taulua. Pitihän sekin sitten räpeltää paikoilleen.
No nyt ollaan siinä tilanteessa, että pölynimuri odottaa olkkarin ja eteisen rajamailla että joku siivoaisi myös eteisen, yläkerrasta nyt puhumattakaan. Samoin odottelee pyykkikone puhtaiden pyykkien kanssa, että joku veisi vaatteet ulos kuivumaan tuuleen ja aurinkoon.

Kaiken tämän siivouksen (lue: edestakaisen säheltämisen) jälkeen keittiössä näyttää siistiltä, oon saanut paljon aikaiseksi, eikä siivottavaa oikeasti ole kuin se eteisen ja makkarin imurointi. Joten taidanpa seuraavana keskittyä kinkkusalaattiin ja jatkaa valssia imurin kanssa vasta sen jälkeen.. Ja illalla taidan vain olla ja sytyttää ihan vain muutaman kynttilän...

Mukavaa perjantaita muillekin siivoajille! =)

Ai niin, ja tervetuloa mukaan uudet lukijat!

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti