torstai 4. syyskuuta 2014

Kolmekymppinen maalivahti =)

Eilen sitten juhlittiin Herra J:n synttäreitä. Toisspäivänä ja eilen leivoin ja testailin muutamaa juttua. Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä täytekakun väliin liivatteesta, vaniljarahkasta ja kermavaahdosta täytteen ja se jopa onnistui. Punaherukoista tein muutaman erilaisen piirakan, kun niitä nyt saa omalta pihalta ihan tuoreeltaan. Lisäksi Herra J:n suosikkiruokana tunnettu pekoni pääsi kahvipöytään. Siitä voisi laittaa reseptin tännekin talteen..
   Kakusta tuli melko sopivan näköinen, juuri sopiva kolmikymmpisen aikuisen kahvipöytään! =)Paikallinen kukkakauppa oli vielä aamusta kiinni kun liikuin keskustassa, joten nappasin mukaan marketista valmiin kukkakimpun, joka ei enää maljakossa näyttänytkään oikein kivalta. Joten kukkasieni, maljakko ja asetelman tekoon. Ensimmäinen omatekemä tällainen matalampi versio.

Ylijääneet kukat pieniin maljakoihin pitkin taloa!


Ja kuten näkyy, lätkäteema jatkui vielä tarjoilupöydässäkin, lahjaksi hankittu uusi maski.. =)

Sisustusjutuista sen verran, että nuo siniharmaat pöytätasot... Ihan mukavat, mutta ei ollenkaan samaa teemaa muun talon kanssa. Tätä on jo pitkään sulateltu ja suunniteltu, mutta tasojen vaihto edelleen vain suunnitteluasteella. Ongelmana myös liian suuri erilaisten vaihtoehtojen määrä... Vaaleat puutasot olisi ehkä eniten silmää miellyttävät, mutta käytännöllisyyden kannalta ei taida olla paras vaihtoehto, tai niin olen ymmärtänyt.. Noh, pohtiminen jatkuu..

~Sanna~

3 kommenttia:

 1. Vau mitkä tarjoilut!! :)
  Meillä täälä potanmäellä on juurikin valkoiset pöytätasot edellisen laittamana ja eiiii, kauhea virhe! Siis ajan kuluessa ne tummuu ja kun pinta saa kolhuja, ne näkyy tosi pahasti. Nykypäivän tasot saattaa ollakki aika hyviä, joten tää kokemus perustuu vaan vanhoihin tasoihin. Kahen lapsen kans tulee tiskiä ja sotkuakin joten senkään takia meillä ei kyllä valkonen tiskitaso passaa yhtään :D Meillä on uudet pöytätasot oottamassa ku löydettäs vaan allas vielä. Tasot on terrasta ja tummia sävyjä valikoitiin, passaavat sitte kaappeihinki kun ne ei oo valkoset.
  Tää oli vaan yks kokemus, kukin tehköön tyylillään :) teillä on kyllä niin nättiä! Ja tunnelmallista :)
  t. Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tää on ihan loputon suo tämä tasovalinta mulle. Sama koskee tiskiallasta... Pari ideaa on, mutta ne taitaa myös kuulua sarjaan ei-mitään-tekoa-käytännöllisyyden-kanssa.. =) Niin ja oon muuten ollut ihan pimennossa, en tiennyt että säkin löydyt täältä! Siispä lueskelemaan....

   Poista
  2. Mää oon nykyään aika satunnainen bloggaaja, vaikka intoa olis kirjottaa vaikka mistä :D nyt enempi lukijana, aina ennen nukkumaanmenoa pitää tsekata uuet postaukset :) lähinnä ihan päiväkirjamielessä oon kirjotellu, yleisesti siitä mikä sattuu olehen mielen päällä millonki. Tahtoo vaan hommat keskeytyä jostain syystä vähä väliä :D

   Poista