maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kotitöitä ja aurinkoa

Radiossa puhuttiin juuri, että tänään olisi joku kansainvälinen päivä ilman kotitöitä?! ...Vai kuvittelinko koko jutun.  Tästäkin huolimatta, kotitöitä on tehty tänäänkin. =) Innostuin siivoamaan pyyhekaapin, sekä alakerran vessan kaapit, ihmeellinen puuska. Tuollaiset kaappien järkkäilyt kun jää yleensä tekemättä ja yht'äkkiä huomaakin ettei kaappissa ole nähty vuoteen minkäänlaista järjestystä.... No, nyt on käsi- ja kylpypyyhkeet viikattu omiin pinoihinsa!



Levin lomareissulta palatessa pysähdyimme Pellossa Vihreälle pysäkille. Ajatuksena päästä vihdoin ja viimein Seita Shopin tiloihin tutustumaan, netissä kun olen usein sivuja kahlannut läpi haaveillen milloin mistäkin. Mukaan lähti mm. L:A Bruketin saippua ja huonetuoksu. Tuoksun jätin pakkaukseen vielä, koska edellinen tuoksu on vielä käytössä. Mutta pakkoko tuota laatikkoa on kaappiin piiloon laittaa, voihan se olla pöydälläkin?


Mutta nyt täytyy lähteä laittamaan makaroonilaatikko uuniin ja sen jälkeen ulos nauttimaan kirkkaasta auringosta. Terassin lämpömittari näytti muuten +17!

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti