torstai 24. huhtikuuta 2014

Instagram

Innostuin maaliskuussa perehtymään Instagramin ihmeelliseen maailmaan ja täytyy tunnustaa, ollaan koukussa! Lähes päivittäin tulee sinne näpsittyä kuvia. Kuvat siellä on ehkä aavistuksen henkilökohtaisempia, ainakin välillä, kuin mitä täällä blogissa. Joten eikun kurkkimaan. Minut löytää sieltä nimimerkin Sann_at takaa.



Tämä päivä on mennyt torkkuessa sohvan nurkassa. Viime yö kun  meni työmaalla. Nyt aamupalaa ja loppupäiväksi on kyllä pakko suunnata ulos aurinkoon.  Alemassa kuvassa muuten kuva olkkarin uudesta kesämatosta. Kuvassa näyttää harmaammalta mitä luonnossa. Nyt sain vihdoinkin valkoisen pörrömaton pois olkkarista!

Mutta siis, se aamupala tähän väliin!

~Sanna~

3 kommenttia:

  1. Yritin etsiä sinua Instasta, mutta en löytänyt kyseistä nimimerkkiä?
    Mekin ollaan siellä, nimimerkillä dreamincolorblogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VoieiVoieiVoiei!!!! Anteeks Anteeks Anteeks!! Niiiin noloa, siis nimimerkki on Sann_at, ei siis Sanna_at niinkuin olin tuohon blogitekstiin aluks laittanut, korjaan tilanteen heti! Kiitos kun laitoit viestiä, muuten en varmaan olis ollenkaan huomannut virhettä! Vaikka aina lukee omat tekstit läpi ennen julkaisua ja yleensä luen vielä julkaisun jälkeenkin, niin kaikkea ei näköjään aina huomaa.. =)

      Poista
  2. Kiva kun tulit Instaan. Sinne on niin helppo laittaa komenttia ja nopsasti vilkasta kuulumisia kuvien muodossa.

    VastaaPoista