torstai 19. helmikuuta 2015

Hyväähän siitä tuli

 
Liharuokaa parhaimmillaan. Siinä se nyt on, loppuviikosta kauan uunissa muhineet,
 possua ja hirvenlihaa.
Viikonloppuna lämmitin lihaa vain kattilassa,
lisäilin joukkoon vähän kermaa ja leipäjuustokuutioita.
Perunamuusin kanssa niin hyvää!
 
Taitaa olla alunperin Kaustisilta kotoisin tuo ruoka, juustopaisti nimeltään.
Vähän vain tällainen oma versio.


Toisena päivänä keitin riisiä.
Tällä kertaa lihan joukkoon ananasta ja maissia sekä paljon mausteita.
Ja niin maistui hirvi ja possu myös riisin kanssa.

Tänään käytiin mattokaupoilla pikaisesti ja reissu tuotti toivotun tuloksen.
Siihen palailen myöhemmin. Nyt kuppi kahvia ennenkuin neiti herää.
 
~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti