keskiviikko 20. elokuuta 2014

Valkoista maalia vol 13 500, kaaosta ja kynttilöitä

Ja siinäpä niitä nyt on. Jälleen on mennyt purkillinen mun lempimaalia, maalarin valkolakkaa. Meillä on yläkerrassa kaksi isoa makuuhuonetta ja tältä näyttää toisessa niistä..Vielä varmuuden vuoksi saavat kalusteet kuivua ainakin huomiseen asti. Josko sitten huomenna saisi aloitettua tuonkin huoneen järkkäämisen taas vähän normaalimpaan malliin..Melkein jo toivon vesisadetta, että malttaisi pysytellä sisällä ja järkkäillä yläkertaa uuteen uskoon.
 


Toinen yläkerran huone on meidän makuuhuone, joka sekin kaipaisi vähän järkkäilyä. Uutta päiväpeitettä metsästin Ellokselta, mutta olivat jo loppuneet, joten etsintä jatkuu. Nyt käytössä oleva puhdas yksivärinen valkoinen päiväpeite olisi kiva vaihtaa aavistuksen tummempaan versioon näin syksyn tullessa. Mutta suurin ongelma tällä hetkellä on nuo lomareissun jälkeiset vaatteet. Osa tulossa ja osa menossa pesuun, pinoja siellä täällä vielä.. Noh, sammutan valot, sytytän pari kynttilää laitan telkun päälle. Kukaan ei huomaa vaatepinoja seinustalla! =)



 Näillä mennään tänään. Huomenna ehkä siis huoneiden järkkäilyä ja maalattujen huonekalujen tanssai ympäri taloa paikkaa hakien... Jos siis ei paista aurinko ja ole lämmin ilma.. Huomenna tai perjantaina olisi myös tarkoitus pyörähtää tarkastamassa kirpparipöydän siisteys ja viedä vielä muutama tavara myyntiin..

~Sanna~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti