maanantai 30. tammikuuta 2012

Sunnuntailenkki


Sunnuntain ja yhteisen vapaapäivän kunniaksi päätettiin lähteä meren rantaan ja jäälle nauttimaan auringosta. Vaikka pakkanen hipo -20 ja vastassa vielä kevyt tuuli, reissu oli mahtava. Mutta mukava oli päästä myös lämpimään!




Nautin niin paljon tuosta näystä. Pelkkää lunta ja jäätä, ei mitään muuta.


Arki alkoikin nyt muutamalla vapaapäivällä. Tiedossa asioiden hoitamista ja kotiaskareita, niin ja ulkoilua auringossa!

~Sanna~

lauantai 28. tammikuuta 2012

Kauan kaivattu aurinko

Siellä se oli, möllötti metsärajan yläpuolella! Ihana aurinko, mukamas-nyt-jo-lämmittäväkin aurinko! Joten kamera mukaan ja ulos nauttimaan..



Jäädytettyjä tulppaaneja terassilla.



Vanhan koivun oksat mutkittelevat takapihalla.

Seuraavan vuorossa Avara luonto ja hetki omassa rauhassa sohvalla ennen urheilijan kotiin tuloa..
        
Mukavaa lauantaita!
Nyt viltin alle takan viereen nautiskelemaan..


~Sanna~

perjantai 27. tammikuuta 2012

Pilkistyksiä olohuoneeseen


Joulun aikaan tulee aina koristeltua kotia reilusti, kaikenmaailman joulujuttuja pöydät täynnä ja tietenki oikea kuusi, se on ehdoton. Pidän kovasti joulun laittamisesta ja aloitan yleensä ne touhut jo marras-joulukuun vaihteessa. Mutta yhtä paljon nautin tammikuusta, vaikkain vähän haikein mielin pakkaan joulutavarat laatikoihin. (niin ja ihan vain tiedoksi tähän väliin, että olen pakannut joulun pois jo loppiaisena, enkä tänään vaikka tällaisia tarinoinki =D )Jotenkin tuntuu koti puhtaammalta kun saa harventaa tavaraa ja koti näyttää jotenkin yksinkertaisemmalta. =)


Olhuoneen pöytään löysi tiensä tällainen liina Pentikin alennusmyynneistä

Clas Ohlsonilta varmaankin lähes joka kotiin ennen joulu ostettu tähtivalo, johon tuli mukaan tämä toinenkin varjostin, tykkään.

Olohuoneeseen oli varmaankin yli puoli vuotta seinäkello hakusessa, sitten se löytyi!! =)

tiistai 24. tammikuuta 2012

Ensimmäiset tuppaanit

Ulkona on kymmenkunta astetta pakkkasta ja aurinko paistaa!! ...kylläki melko matalalta paistaa, mut tuo niiiiiin paljo valoa! Tykkään. Oli ihan jo senki vuoksi pakko lähteä ulos lenkkeilemään.

Olen jo tammikuun alusta asti katsellut "meidän ruokakaupan" tulppaaneja, mutta sinnitellyt ja kävellyt ohi. Viikonloppuna sorruin ensimmäisen kerran.. Nämä ihanat asuvat nyt keittön pöydällä.


Pöytäliinana sukulaiselta saatu pellavainen liina, joka oli menossa jo roskiin kunnes pelastin!


Joukkoon eksynyt yksi liki valkoinenkin.



Nyt lähden tutkiskelemaan erilaisia kuvankäsittelyohjelmia neti ihmeelliseen maailmaan, josko niistä jonkun lataisi koneelle.

~Sanna~

maanantai 23. tammikuuta 2012

Ensimmäinen....

Niin, ensimmäinen teksti ja ehkäpä jopa ensimmäinen kuva =). Tästä tämä lähtee! Ostimme avomieheni kanssa muutama vuosi sitten vanhan, 70-luvulla rakennetun talon, jota olemme siitä asti remontoineet. Remontti alkaa olemaan loppusuoralla ja nyt vasta koin valaistumisen; Miksi en aloittanut tätä jo aiemmin!?!? Noh, ehkäpä nyt aloitan bloggailun sillä, että esittelen taloa pikkuhiljaa läpi kuvien avulla. Myös arki tulee luultavimmin pyörimään vahvasti blogissa kuvina...Tai no katsotaan, mitä tästä tulee...

Bannerikin vielä hakusessa...eiköhän se kuva siihenkin löydy..

~Sanna~